Ce inseamna sportul pentru voi?

Sportul inseamna sanatate, frumusete, putere de munca si concentrare, stare de bine si armonie. Intotdeauna vom admira sportivii, deoarece acestia reusesc sa transpuna disciplina din timpul antrenamentului sustinut in sala de forta, in viata de zi cu zi, in desfasurarea activitatilor cotidiene si astfel intotdeauna vor face performanta.

Asa cum stiu sa isi sculpteze silueta sau sa-si creasca masa musculara, sportivii stiu sa se alimenteze corect si echilibrat si au grija sa se odihneasca adecvat. Cu toate acestea, sunt mereu dispusi sa se informeze si vor cauta solutii pentru a-si imbunatati performantele din cadrul antrenamentelor sustinute. 

Atat pasionatii de antrenamente cu greutati, cat si alte clase de sportivi au inteles ca organismul suspus unui efort fizic intens necesita extra sustinere cu privire la nutrientii de calitate, deoarece alimentatia obisnuita nu este suficienta. Suplimentele nutritive nu inlocuiesc alimentatia normala, ci doar vin sa o completeze. Concentratele proteice sunt foarte raspandite in randul sportivilor, iar furnizarea unei cantitati de aminoacizi in tesutul muscular inainte, in timpul sau imediat cum s-a terminat antrenamentul cu greutati, duce la o crestere musculara maxima. 

Concentratul proteic din zer este unul dintre primele suplimente ce trebuie luate in considerare atunci cand se incepe un program de scadere a grasimilor sau de construire a muschilor. Proteina isolat iso 100 a demonstrat o performanta net superioara, deoarece compozitia sa este izolata 100%, iar avantajul suplimentar al acestui produs este profilul foarte ridicat al aminoacizilor, care influenteaza procesul de regenerare post-antrenament.

Contine 78 g de proteine in 100 g produs, are un gust excelent si o solubilitate completa, care va ajuta la reducerea grasimii corporale si construirea unei mase musculare calitative. O nutritie de baza ce respecta cantitati optime de carne, peste, oua, si lactate, vor face ca beneficiile adaugarii concentratului proteic sa fie maxime. 

Oferta magazinului Kiwigym este de nerefuzat. Stocul de produse este constant innoit, reduceri de pret gasiti in tot timpul anului, iar selectia concentratelor proteice comercializate este facuta de profesionisti, pentru ca intotdeauna primeaza sanatatea dumneavoastra. Informatiile aferente produselor sunt clare, site-ul prietenos si usor de folosit, astfel ca veti alege in scurt timp produsele ce de care aveti nevoie, pentru a va mentine mereu in forma, sanatosi si frumosi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *