Ce inseamna un team building reusit?

Odata cu aparitia tot mai mare a firmelor mari de tip corporatii in tara noastra si-au facut tot mai mult simtita prezenta activitatile de tip team building.In cadrul acestor activitati obiectivul principal il reprezinta petrecerea unui timp de calitate intre colegii de la birou, intre colegii de la locul de munca, dar intr-un mediu diferit de cel in care acestia petrec intre 8 si 10 ore pe zi.

Obiectivul unui team building este acela de a reusit sa inchege cat mai mult membrii unei echipe sau colectivul unei firme astfel incat acestia sa genereze mai multa productivitate in cadrul firmei, dar in acelasi timp sa existe un spirit de echipa cat mai puternic. Pentru a putea vorbi despre un team building Cluj reusit, este important ca un astfel de eveniment sa se bucure de anumite caracteristici.

Sa angreneze intreg personalul firmei

Primul aspect pentru a considera un team building ca fiind unul reusit este acela de a reusi sa angrenezi fiecare membru al echipei, fiecare persoana din firma, in activitatile propuse. In acest sens este foarte important sa tii cont de specificul resursei umane de la firma pe care o gestionezi, dar in acelasi timp sa depui efortul de a cauta activitati antrenante si atractive.

Toata lumea se distreaza si se relaxeaza

Activitatile de sudare a unei echipe pot fi considerat reusite in momentul in care toata lumea se distreaza si se relaxeaza astfel incat uita de sarcinile de la locul de munca sau de eventualele probleme de acasa.Pana la urma scopul activitatilor de team building Cluj este acela de a deconecta participantii de la diferitele surse de griji si de stres astfel incat in urma unor astfel de activitati fiecare participant sa se reintoarca la locul de munca sau acasa cu bateriile incarcate.

Sa implice activitati desfasurate in echipa

Oferta de activitati relaxante este foarte numeroasa si extrem de diversificata. Insa nu toate aceste activitati sunt desfasurate in echipa, in grup.Ei bine,pentru ca obiectivul team building-urilor este acela de a suda echipa si personalul companiilor, este firesc sa vorbim despre astfel de evenimente ca fiind reusite in momentul in care activitatile desfasurate au loc in grupuri mari de oameni sau in echipe.

Oamenii isi doresc sa repete experienta

Un alt aspect care poate caracteriza un team building Cluj reusit este dat de faptul ca cei care au participat la respectiva activitate si-ar dori sa repete cat mai curand experienta. In acest sens este important sa cauti activitati cat mai inedite si cat mai antrenante, activitati care raman in amintirea participantilor ca fiind un moment foarte placut petrecut alaturi de colegii de birou, de echipa de la locul de munca.

Colaborarea dintre colegi devine mai stransa

Poate cea mai importanta si clara dovada a faptului ca team building-urile sunt reusite este data de faptul ca intre colegii de birou colaborarea este mai stransa si mai eficienta. Iar acest lucru se poate observa foarte bine in modul in care acestia interactioneaza, dar si in rezultatele privind productivitatea in cadrul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *