De ce tinem cont atunci cand trebuie sa alegem specialistii in reparatii cutii viteze automate?

Daca te afli printre soferii care au ales o masina avand o cutie de viteze automata, atunci poate ca te-ai lovit de problema de a gasi un service auto care sa ofere reparatii cutii viteze automate. In ciuda faptului ca tot mai multe masini din parcul auto din tara noastra functioneaza pe baza acestor tipuri de cutii de viteze, profesionistii in repararea cutiilor de viteze automate sunt destul de putini.

Sesizand aceasta deficienta, cei de la Automatic Gearbox au optat sa se specializeze pe reparatii cutii viteze automate pentru a veni in intampinarea acelor soferi care au diferite probleme cu acest tip de cutii de viteze.Alegerea celor mai buni specialisti in repararea cutiilor de viteze automate trebuie sa fie facuta cu foarte mare grija si trebuie sa tina cont de anumite aspecte.

Primul aspect de care trebuie sa tii cont obligatoriu este experienta firmei respective in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate. Cu cat experienta este mai indelungata, cu atat poti avea incredere ca masina ta este pe maini bune si ca mecanicii vor reusi sa identifice care sunt problemele cu functionarea optima a cutiei de viteze automate.

Atunci cand alegi Automatic Geabox alegi experienta acestei firme de peste 20 de ani in domeniu si prin urmare poti avea siguranta ca cei mai buni profesionisti vor rezolva orice problema la cutia de viteze.Un al doilea aspect de care sa tii cont se refera la serviciile oferite de firma specializata in reparatii cutii viteze automate.

Cu cat pachetul de servicii este mai complet, cu atat poti sa rezolvi problema mai eficient si sa pornesti din nou la drum avand cutia de viteze automata in perfecta stare de functionare. Serviciile oferite de cei de la Automatic Geabox acopera o paleta foarte larga in ceea ce inseamna repararea cutiilor de viteze automate.

Astfel, de la servicii de diagnoza, la reconditionarea pieselor uzate si pana la schimbarea cutiei de vieze automate, toate acestea sunt servicii oferite de mecanicii ce lucreaza pentru SC Automatic Gearbox SRL. Intreaga oferta de servicii a celor de la Automatic Gearbox din Bucuresti poate fi gasita pe site-ul firmei noastre la www.reparatiecutieautomata.ro.

Un alt element pe care trebuie sa il ai in vedere pentru a gasi cea mai buna firma in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate se refera la timpul necesar pentru solutionarea problemei cu care te confrunti la cutia de viteze a masinii tale. Pana la urma orice sofer isi doreste sa fie programat cat mai repede si sa gaseasca solutia ideala pentru rezolvarea defectiunii masinii sale in cel mai scurt timp.

Ei bine, atunci cand alegi Automatic Gearbox, aceste doleante ale oricarui sofer sunt asigurate. Acest lucru se datoreaza faptului ca la Automatic Gearbox nu ai nevoie de o programare in prealabil pentru o diagnoza, iar solutionarea oricarei defectiuni dureaza foarte putin, cel mai adesea undeva intre 24-48 de ore.

SC Automatic Gearbox SRL este autorizata de catre RAR, acest lucru fiind un adevarat certificat de garantie pentru toti cei care aleg sa apeleze la profesionistii in reparatii cutii viteze automate care lucreaza pentru acest service auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *