HBO Max se va lansa la vara

HBO Max se va extinde in afara Statelor Unite in luna iunie. Acesta va inlocui programele HBO Go si HBO Now iar prin grila de programe oferite va concura cu Netflix si Disney.In aceasta vara, oameni de pretutindeni din 39 de tari si regiuni din America Latina si Caraibe se vor bucura de vizionarea diferitelor programme la un nivel net superior de ce au fost obisnuiti pana acum.

HBO Go se transforma in HBO Max

De indata ce va aparea pe piata HBO Max abonatii HBO vor trece in mod automat la HBO Max, astfel ca vechii abonati ai programului HBO nu vor mai avea mult de asteptat pana ce se vor putea bucura de noul HBO Max.

Dupa America Latina, HBO Max va ajunge in cele din urma si in Europa in aceasta vara. In America un numar de peste 40 de milioane de abonati vizioneaza acest program, America fiind tara care a atins o performanta mult mai mare decat cea asteptata.

HBO Max se pregateste sa ajunga in Europa in vara anului 2021

Andy Forssell, seful diviziei globale HBO Max a anuntat ca lansarea se va face treptat in a doua jumatate a anului iar Romania ajunge pe lista doar la finele anului. Intentia celor de la WarnerMedia este ca HBO Max sa fie disponibil intr-un numar de nu mai putin de 190 de tari.

Datorita pandemiei care a cuprins intreaga lume WarnerMedia a schimbat strategia de lansare a filmelor, aceasta fiind foarte bine evidentiata pe parcursul acestui an.Noile filme care vor face furori anul acesta, vor aparea in mod simultan in cinematografe si pe HBO Max. Dintre primele filme lansate in acest fel se amintesc:Wonder Woman 1984, Matrix 4, Godzilla si Mortal Kombat.

HBO Go dispare

Aceasta aplicatie va deveni curand o simpla amintire pentru ca in curand ii va lua locul HBO Max. Pentru o scurta perioada de timp s-ar putea ca HBO Max si HBO Go sa functioneze in paralel iar in cele din urma noul program va acapara piata din Europa.

Care sunt preturile percepute pentru HBO Max

Inca nu este facut public pretul disponibil pentru HBO Max si nu se stie daca se vor practica preturi diferite sau daca se va opta pentru un tarif unic. Avand totusi in vedere faptul ca este vorba despre un serviciu premium este cel mai probabil ca preturile sa fie ceva mai mari.

Piata de streaming video din Romania devine tot mai competitiva, datorita faptului ca apar tot mai multe servicii de inalta calitate care nu pot fi diferentiate usor.  De asemenea, in Romania va fi lansata in decursul acestui an si platforma Disney Plus, care este un alt competitor puternic pentru Netflix si HBO.

In perioada de pandemie, numarul abonatilor a crescut in mod semnificativ astfel ca prevederile arata ca HBO Max se va bucura de un real succes in cel mai scurt timp. Chiar si daca preturile vor fi putin mai mari decat cele percepute pentru HBO Go acest lucru nu va reprezenta un inconvenient pentru cei care prefera intotdeauna calitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *