Placare scari interioare cu lemn pentru scarile din beton sau metal

Tot mai multi sunt cei care au descoperit eleganta, rafinamentul, confortul si avantajele pe care lemnul natural le aduce in casele lor. In cazul caselor cu etaje scarile interioare din lemn pot fi alegerea ideala. Pe de alta parte, multe case deja ridicate au scari din beton sau din metal. Insa acest lucru nu trebuie sa fie o amenajare definitiva a scarilor interioare.

Din fericire astazi poti sa schimbi intreaga atmosfera din casa cu serviciile de placare scari interioare cu lemn.Folosind aceste servicii vei putea sa faci din scarile interioare din beton sau din metal o adevarat bijuterie din punct de vedere al design-ului si sa aduci un plus de confort casei tale.

Cand poti placa scarile interioare cu lemn?

Placarea cu lemn a scarilor interioare se poate face in orice moment, fie ca vorbim despre o renovare completa a casei, fie ca vorbim doar despre dorinta de a aduce un plus de eleganta in amenajarea scarilor interioare. In cazul scarilor interioare din beton este important de stiut ca acestea trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru placarea lor cu lemn.

In primul rand vorbim despre umiditatea betonului la nivelul scarilor. Umiditatea mai mare de 2% ar pune in pericol placile din lemn care vin aplicate peste beton si le-ar putea deforma. De asemenea, betonul la nivelul fiecarei trepte si contratrepte trebuie sa fie cat mai drept. O treapta sau o contratreapta denivelate ar putea de asemenea sa curbeze sau deformeze placile din lemn.

In astfel de situatii in care scarile interioare din beton nu sunt nivelate optim este nevoie de turnarea unei sape de beton pentru a ajunge la cota standard necesara pentru placarea cu lemn. Ulterior pot fi aplicate placile din lemn.

Placare scari interioare din mana unor profesionisti

Chiar daca astazi poti gasi foarte multe tipuri de materiale din lemn pe care le poti folosi pentru placarea scarilor interioare ale casei tale, este indicat sa lasi aceasta sarcina in seama unei echipe de profesionisti. Este cu totul altceva sa apelezi la o firma specializata care ofera atat placile din lemn, cat si serviciile de montare a acestora.

Pentru a beneficia de o lucrare de calitate superioara este indicat sa optezi pentru lemn de esenta tare, spre exemplu lemnul de stejar. O echipa de profesionisti in placare scari interioare cu lemn este Stil Compact Design. Aceasta firma activeaza pe piata scarilor interioare din lemn si a accesoriilor pentru scari interioare de mai bine de 10 ani. In tot acest timp echipa de la Stil Compact Design a reusit sa livreze cu succes peste 200 de proiecte de diferite grade de complexitate.

Printre aceste proiecte se numara si numeroase proiecte care au implicat placare scari interioare din beton cu diferite esente de lemn. In doar cateva zile de la inceperea lucrarilor vei putea sa urci sau sa cobori pe scari placate cu lemn si sa te bucuri de confortul noilor scari. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile de placare scari interioare acceseaza scaralemn.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *