Specialistii recomanda scari interioare din lemn pentru casele cu etaj

In cazul unei case cu etaj sau cu mansarda scarile interioare nu pot lipsi din proiectul de constructie sau de renovare. Este nevoie de astfel de scari interioare pentru a avea posibilitatea de a avea acces la etajele superioare. Chiar daca in ultimele decenii betonul a fost materialul considerat ca fiind cea mai buna alegere, un ultimii ani specialistii recomanda scari interioare din lemn. Principalele argumente care stau la baza acestei recomandari se refera la urmatoarele aspecte:

1.Adaptabilitate la orice spatiu

Desi fiecare dintre noi isi doreste o casa cat mai spatioasa, uneori avem casa cu etaj sau cu mansarda pe care am visat-o. Insa spatiul nu ne permite neaparat sa avem acele scari interioare precum am vazut in filme. Lemnul este alegerea optima in acele cazuri in care iti doresti scari interioare deosebite si care sa se adapteze perfect spatiului avut la dispozitie. Fie ca vorbim despre scarile dintre etaje sau scarile spre mansarda, modelele de scari interioare din lemn sunt recomandate datorita faptului ca se pot adapta excelent in orice spatiu.

2.Rapiditatea de executie

Fie ca vorbim despre un proiect de constructie a unei case cu etaj, fie ca ne referim la renovarea unei case vechi, scarile interioare din lemn sunt recomandate si din perspectiva timpului necesar pentru a fi executate. Pentru executia si montarea unor scari interioare din lemn este nevoie de mult mai putin timp comparativ cu scarile interioare din metal sau din beton atunci cand acest lucru este realizat de o echipa de oameni profesionisti in acest domeniu.

3.Confort ridicat

Un alt aspect apreciat in randul specialistilor atunci cand vine vorba de scari interioare din lemn se refera la confortul ridicat pe care acest tip de scari il ofera. Confortul se refera atat la aspectul vizual si la partea estetica adusa oricarei case, cat si confortului termic de care te poti bucura atunci cand calci pe astfel de scari. Este o adevarata placere sa urci si sa cobori scarile din lemn, iar copiii vor fi cei mai bucurosi ca vor putea sta ore in sir pe scari fara sa simta frig chiar si in anotimpul rece.

4.Durabilitate ridicata

Durabilitatea foarte mare in timp se numara printre alte aspecte apreciate de specialisti atunci cand vine vorba despre scarile interioare din lemn. Lemnul folosit in cazul scarilor din lemn este de esenta tare pentru a asigura rezistenta. De asemenea este tratat cu diferite solutii speciale pentru a spori durabilitatea chiar si in conditii de mediu de umiditate. Toate aceste aspecte asigura o rezistenta foarte mare a scarilor interioare din lemn.

Acestea sunt principalele aspecte pentru care specialistii recomanda sa alegi scari interioare din lemn pentru casa. Daca iti doresti sa gasesti o larga varietate de scari din lemn, Stil Compact Design iti pune la dispozitie foarte multe modele de astfel de scari.Aceasta firma produce si monteaza scari din lemn pentru orice casa.Poti sa descoperi intreaga oferta de astfel de scari si toate serviciile pe care Stil Compact Design le ofera accesand scaralemn.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *