5 criterii pe baza carora sa joci la un cazino online de top

E binecunoscut faptul ca in Romania farmaciile, sediile de banci si agentiile de jocuri de noroc apar ca ciupercile dupa ploaie.In era tehnologiei, pariurile sportive si cazinourile se dezvolta, in mod firesc, tot mai mult, in mediul online.

Daca jocurile de noroc au devenit sport national in Romania, ar fi bine de stiut care sunt criteriile pe care cazinourile online ar trebui sa le bifeze pentru ca pasionatii de sa aiba o experienta sigura si placuta jucand aici.Vezi aici care este cel mai atractiv motiv care ii determina pe jucatori sa isi faca un cont la cazinourile online. Dar acesta nu este cel mai important criteriu de care trebuie sa sinem cont in alegerea cazinoului; le vom trece in revista in continuare pe cele mai notabile.

1.Legalitatea functionarii cazinourilor

Vorbeam despre siguranta jocului de cazino, acesta este criteriul cel mai important atunci cand vorbim despre jocurile de noroc.Trebuie sa va asigurati ca acel cazino la care faceti cont de joc este autorizat in Romania. Cu alte cuvinte, cazinourile functioneaza pe baza unei licente acordate de catre O.N.J.N. (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), in conformitate cu reglementarile legale din Romania.Asadar, inainte de a incepe sa jucati la orice cazino online, verificati legalitatea existentei lui pe site-ul O.N.J.N.

2.Existenta aplicatiilor pentru dispozitive mobile

Vorbeam despre tehnologie, despre usurinta cu care putem avea acces rapid si la jocurile de cazino pe care le dorim.Aplicatiile mobile pentru jocurile de cazino, oferite de cei mai buni operatori in acest domeniu, ofera posibilitatea de a juca de oriunde te-ai afla, daca ai la dispozitie un telefon sau o tableta.Reclamele la cazinouri pe care le vedeti la televizor bat moneda chiar pe acest principiu: usurinta cu care se poate juca la cazino de pe telefon.

Aplicatiile mobile au interfete foarte intuitive si le ofera jucatorilor toate facilitatile de joc care se regasesc in versiunile pentru desktop sau laptop.Aceste aplicatii sunt accesibile atat pe dispozitive mobile Android cat si iOS si alimenteaza din plin dorinta jucatorilor de a obtine recompense imediate.

3.Oferta de jocuri cazino

Jucatorii de cazino cauta atat cantitate cat si calitate in jocurile de cazino.Cea mai importanta este, totusi, calitatea lor, modul in care acestea ii recompenseaza pe jucatori.Cazinoul nu inseamna doar “pacanele”, desi datele oficiale spun ca astfel de jocuri sunt cele mai populare printre jucarori.
Cazinourile online care se respecta au sute de sloturi in portofoliu, dar si jocuri de ruleta, blackjack sau video poker.

La un nivel un pic mai sofisticat avem parte de jocuri live, cu dealeri live si unde sunt disponibile variante multiple de Live Roulette, Live Blackjack, Live Baccarat si LiveTexas Hold’ Em.
Jocurile de cazino tin foarte mult de hazard. De aceea, e foarte important sa putem accesa la cazino si jocuri ce pun in valoare anumite abilitati personale, nu doar norocul pur.

4.Metode de depunere si retragere a banilor

Acesta este un criteriu foarte important. Jucatorii sunt foarte interesati sa depuna, dar mai ales sa retraga foarte operativ banii in si din contul de jucator.Metodele de depunere si retragere sunt din ce in ce mai diversificate: de la cardul bancar si transferul bancar, la aplicatii electronice precum Neteller, Paysafecard, Skrill sau Trustly.

De regula, depunerile se proceseaza instantaneu in cont.
Spuneam ca dorinta jucatorilor este ca si retragerile banilor in cont sa se faca intr-un mod cat mai rapid.Mirajul castigurilor rapide este, sa fim sinceri, unul dintre motivele principale care-i “mana in lupta” pe jucatorii de cazino.

5.Bonusuri si promotii

Pentru a-i atrage pe jucatori, mai toate cazinourile online ofera un bonus de bun venit pentru inregistrare sau pentru prima depunere.Aceste bonusuri sunt atractive, au valori destul de mari, care ii atrag pe jucatori.Un lucru foarte important la care acestia trebuie sa aiba grija este cel legat de conditiile de rulaj ale acestor bonusuri.

De aceea, jucatorii trebuie sa citeasca aceste conditii de rulaj, care sunt, uneori, foarte greu de indeplinit.Si inca ceva, din acelasi registru: la deschiderea unui cont la cazino, cititi cu atentie regulile generale de joc la acel cazino, mai ales pentru jocurile preferate.Asadar, atunci cand va hotarati sa jucati la un cazino online este necesar sa analizati cel putin aceste cinci criterii de siguranta, dar si de atractivitate a ofertei.Nu uitati niciodata sa respectati principiul aparent banal, dar foarte important, de a juca la cazino doar sumele de bani pe care va pierdeti sa le pierdeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *