Achizitia unei masini electrice in 2022 este o investitie inteleapta?

Daca in prezent va ganditi sa inlocuiti o masina pe benzina sau diesel cu un model pur electric, aveti toate motivele sa faceti acest lucru. Potrivit marilor producatori auto, peste 23 de modele noi complet electrice urmeaza sa fie puse in vanzare pana la sfarsitul acestui an, impreuna cu o serie de versiuni hibride plug-in ale modelelor populare.

Desi vanzarile de masini electrice au fost destul de scazute in 2020, daca luati in considerare si modelele hibride si plug-in, vehiculele electrificate au reprezentat una din 10 masini vandute. Exista o gama variata de vehicule electrice tentante din care sa alegeti, indiferent daca sunteti in cautarea unui autovehicul urban precum Fiat 500 sau a unui SUV mare precum BMW iX3.

Daca vreti neaparat sa va schimbati automobilul, luati in considerare versiunile electrice, insa trebuie sa tineti cont de niste aspecte. Primul lucru la care trebuie sa va ganditi este acela daca aveti capacitatea de a incarca un vehicul electric intr-o locatie accesibila, cum ar fi casa sau locul de munca, astfel incat sa puteti evita optiunile de incarcare publice si uneori destul de costisitoare.

Daca indepliniti cu brio aceasta conditie, orientati-va catre o gama de masini electrice. Electrificarea industriei auto este abia la inceput, insa viitorul combustibililor fosili pare sa apuna in urmatorii ani. Accesati thecars.ro si urmariti ultimele noutati aparute despre productia de masini cu emisii zero. Alegeti unul dintre modelele prezentate si cantarii cu atentie investitia. Daca alegeti un vehicul pur electric sau un model hibrid plug-in nu aveti cum sa dati gres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *