Acum poti sa ai perne curate si igienizate prin serviciile profesionale de curatat perne

Foarte multa lume se concentreaza pe a face curatenie in diferite spatii din casa si sa igienizeze frecvent podelele. Insa uita adesea ca dincolo de spalarea asternuturilor si a lenjeriei de pat, este nevoie de o igienizare in profunzime a pernelor sau de inlocuirea acestora. Din fericire poti sa eviti costurile cu inlocuirea frecventa a pernelor si poti apela la servicii profesionale pentru curatat perne Ploiesti.

Cand se recomanda curatarea profesionala a pernelor?

Pentru a avea certitudinea ca te vei odihni pe perne care sunt curate si igienizate, este recomandat sa apelezi periodic la curatarea profesionala a pernelor. Totusi, daca nu vrei sa tii evidenta exacta a acestor igienizari, exista o serie de semne sau indicii care te pot convinge sa apelezi la astfel de servicii.

Primul semn poate fi cel al culorii pernelor. Daca pernele nu mai au culoarea initiala, iar aici facem referire la perna propriu-zisa, atunci cu siguranta ca este nevoie de serviciile pe care le ofera o curatatorie profesionala pentru perne. Culoarea pernelor poate sa nu mai fie ca la inceput ca urmare a transpiratiei, murdariei sau prafului care cu timpul se pot aduna in perna.

Un alt indiciu care poate sa te convinga sa cauti o curatatorie perne Ploiesti este mirosul pernelor. In situatia in care recent ai spalat perna si fata de perna, dar totusi simti ca mirosul emanat de perna nu este un miros curat si proaspat igienizat, atunci este necesar mai mult decat o simpla spalare.

Nu in ultimul rand, daca folosesti aceleasi perne de multi ani de zile, este recomandat sa te adresezi unei firme de curatat perne. Astfel de servicii sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a elimina praful, acarienii si bacteriile care se pot aduna cu trecerea anilor in penele sau puful din interiorul pernelor folosite noapte de noapte.

Metode inovative pentru curatarea profesionala a pernelor

Firmele profesionale de curatare a pernelor propun metode inovative si moderne pentru a asigura igienizarea in profunzime a pernelor. La Perna Rasfatata vei gasi o curatatorie perne Ploiesti unde clientii vor avea la dispozitie un concept modern pentru curatarea, sterlizarea si improspatarea pernelor. Vorbim aici despre sistemul de Pilow VAC.

Aceasta este o procedura rapida si eficienta pentru curatarea materialului din interiorul fiecarei perne. Sunt necesare doar cateva minute din momentul inceperii procesului pentru ca perna sa fie perfect curatata si igienizata. In urma acestei proceduri sunt indepartate orice urma de praf sau acarieni.

Metoda Pilow VAC curata umplutura din interiorul pernelor si ofera forma initiala pentru fiecare  perna in privinta volumului. Pentru acest lucru este folosita lumina UV care genereaza ozon cu scopul de a ucide bacteriile din interiorul pernelor. Lumina UV este utila si pentru reimprospatarea penelor sau a pufului din interiorul pernelor.

Pentru a beneficia de aceasta metoda de curatat perne Ploiesti, nu ezita sa apelezi la Perna Rasfatata. Mai multe informatii despre serviciile prestate si despre costurile acestor servicii sunt disponibile pe perna-rasfatata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *