5 motive pentru care sa faci un implant de par in Romania

Procedura implantului de par este tot mai cunoscuta si “la moda” inclusiv in randul romanilor. Daca in urma cu ceva timp doar persoane publice sau care aveau un venit foarte mare isi permiteau sau alegeau sa apeleze la procedura implantului de par, in ultimul timp aceasta procedura a devenit tot mai intens promovata. Mai mult,  numeroase persoane care se confrunta cu  problema cheliei are in vedere posibilitatea de a apela la un transplant de par.

Multi ani de zile romanii mergeau in alte tari pentru aceasta procedura. Daca esti interesat de un transplat de par si intentionezi sa mergi in strainatate pentru aceasta procedura, in ceea ce urmeaza vei gasi principalele 5 motive pentru care sa apelezi la o clinica specializata din Romania.

1. Economie semnificativa de timp

Un prim avantaj important este dat de economia de timp prin faptul ca apelezi la o clinica din Romania pentru transplantul de par. Procedura implantului de par dureaza 1-2 zile, insa atunci cand apelezi la o clinica din strainatate vei avea nevoie de mai multe zile. Sunt necesare zilele cu transportul pana la destinatie si sa petreci cateva zile inainte si dupa implant pentru ca medicul specialist sa urmareasca modul in care se comporta interventia. Prin urmare, vei avea nevoie de cateva zile in care sa fii plecat din tara.

2. Costuri totale mai mici

Un al doilea avantaj al transplatului de par in Romania este referitor la costurile totale mai mici decat daca ai merge in strainatate. Numeroase clinici din strainatate practica diferite preturi avantajoase si oferte complete care includ cazare.

Insa chiar si asa costurile totale cu un transplant de par in strainatate adauga la costurile implantului efectiv si costurile cu transportul dus-intors, costul cu mancarea si eventual costurile cu transporutul pentru efectuarea controlului la ceva timp dupa efectuarea interventiei. Toate aceste costuri vor creste semnificativ costurile totale cu implantul de par.

3. Iti este la indemana sa mergi la control

Faptul ca poti merge la control dupa interventie sau faptul ca in cazul unor complicatii esti aproape de clinica unde ai efectuat transplantul de par reprezinta cu certitudine un mare atuu. Desi atunci cand alegi o clinica specializata si cu expertiza in transplantul de par sansele de a te confrunta cu probleme sau complicatii scad, trebuie spus ca in eventualitatea in care totusi apar astfel de situatii, faptul ca esti aproape este un avantaj important.

4. Posibilitatea de a comunica in limba romana

Cu toate ca astazi este la indemana multora dintre noi sa comunicam intr-o limba straina, trebuie punctat faptul ca este mult mai simplu si mai eficient sa comunicam in limba materna. In acest mod se vor evita erorile de comunicare sau eventual neintelegeri. Din acest punct de vedere toate lucrurile vor fi clare in raportul medic-pacient.

5. Pregatirea si profesionalismul medicilor

Nu in ultimul rand merita amintit argumentul referitor la pregatirea, instruirea si profesionalismul medicilor care efectueaza astfel de proceduri de transplant de par. Poti apela la o clinica avand o reputatie foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *