Aspecte care recomanda profilele de termopane de la Salamander

Termopanele sunt astazi montate la diferite imobile si spatii. Fie ca vorbim despre locuintele personale, fie ca vorbim despre spatiile de birouri sau alte spatii comerciale, termopanele sunt optiunea numarul 1 in cele mai multe dintre proiectele de constructie sau de renovare a unor imobile cu diferite destinatii de utilizare.

In ceea ce urmeaza vei afla mai multe despre cateva dintre caracteristicile care fac din Salamander o alegere foarte buna atunci cand ai nevoie de termopane. Modelele de tamplarie Salamander sunt considerate a fi printre cele mai calitative din domeniul termopanelor.

Adancimea constructiei si numarul de camere

Calitatea profilelor sistemelor de termopan este data intr-o foarte mare parte de adancimea constructiei si de numarul de camere cu care este echipat un astfel de sistem. In cazul termopanelor de la Salamander vorbim in principal despre un numar de 6 camere si de o adancime a constructiei de 76 de mm, 82 de mm, respectiv 92 de mm.

Aceste doua proprietati ofera rezistenta, durabilitate, dar si o izolare termica si fonica la standarde foarte ridicate pentru orice imobil unde sunt montate astfel de profile de termopan marca Salamander.

Sistemul de garnituri

Un al doilea aspect care recomanda brand-ul Salamander atunci cand vine vorba despre profilele termopan pentru ferestre se refera la sistemul de garnituri. Pentru a asigura o izolare termica de exceptie, dar si o izolare fonica superioara, profilele Salamander sunt echipate cu un sistem de 3 garnituri.

Cu alte cuvinte, sistemul de garnituri completeaza calitatea profilelor si vine sa aduca un plus de izolare in conditiile in care se doreste obtinerea unor profile foarte eficiente din perspectiva nivelului de etanseitate si izolare oferit.

Sistemul anti-efractie si functia de ventilatie

In cadrul modelelor de tamplarie Salamander vei putea gasi un sistem anti-efractie din perspectiva feroneriei. Acest sistem este foarte util pentru a beneficia de un plus de siguranta din perspectiva ferestrelor. In acelasi timp, foarte multa lume se confrunta cu problema condensului si a aparitiei mucegaiului in locuinta.

In acest context este foarte important de subliniat faptul ca modelele de tamplarie de la Salamander dispun de sistemul de ventilatie economica. Acest sistem permite aerisirea incaperilor fara insa a permite pierderea aerului cald sau rece, in functie de anotimp, din interiorul camerelor.

Numarul foilor de sticla

Pentru a completa calitatea superioara a profilelor, termopanele de la Salamander sunt echipate cu un numar de 2, respectiv 3 foi de sticla. Acest detaliu este de asemenea de mare importanta in momentul in care trebuie sa alegi dintre modelele de tamplarie Salamander pe care sa le montezi la locuinta ta sau la diferite spatii. Cu cat numarul de foi de sticla este mai mare, cu atat izolarea este mai eficienta.

Acestea sunt principalele aspecte care recomanda montarea de tamplarie Salamander pentru orice spatiu. Daca iti doresti sa gasesti o mare diversitate de modele de astfel de profile pentru termopan, trebuie sa stii ca poti gasi in oferta firmei Light Confort modelele ADF Design, ADF Exclusiv, ADF Premium, ADF Smart si ADF Smart Alu, accesand lightconfort.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *