Cladiri comerciale de vanzare Sibiu sau inchirieri spatii comerciale Sibiu ca toata lumea sa prospere

Sunt atat de siguri pe ei cei care au magazine in care se gasesc de toate si mai ales personal amabil si politicos. Comerciantii adevarati fac din orice vanzare o arta. In timp ce probam cele 5-6 rochii aduse la cabina ca sugestii pentru mine, am tras cu urechea la discutia vanzatoarelor fara sa vreau:

-Draga, eu nu sunt o vanzatoare obisnuita! Imi place sa cred ca am facut din aceasta profesie o arta! Nu au multi vanzatori rabdarea mea, sa duca un brat de rochii la cabina, chiar daca am capacitatea de a citi clientul care vrea sa cumpere si de a-l deosebi de cel care doreste sa se afle in treaba.

Consider ca toti cei care vor sa isi deschida o teresa, o brutarie, un magazin de imbracaminte sau de incaltaminte este bine sa aleaga unul dintre multele spatii comerciale de vanzare Sibiu ca sa nu depinda de nimeni.

Multe dintre afaceri sunt vandute la cheie, cu investitii cu tot. De pilda eu doresc sa cumpar o pensiune clasificata 3 stele si scoasa la vanzare in zona centrala a Sibiului care costa 450 000 de euro. Proprietarul nu vinde, fiindca nu vin turisti, ci pur si simplu doreste sa se retraga. El ofera celui care doreste sa investeasca si sa se lanseze in turism romanesc un start excelent.

Pensiunea este compusa din 11 camere care se afla in 6 apartamente, iar baile proprii din camere sunt prevazute cu cabine cu hidromasaj.Pensiunea se cumpara cu clientii sai fideli cu tot, fiindca sunt oameni care vin de multi ani in acest loc, sedusi de peisaj, de conditii si de amabilitatea personalului. Simultan cu pensiunea se dau si paginile publicitare de pe internet si conturile de pe retelele de socializare.

Din pacate este bine sa detii un spatiu comercial, adica sa il cumperi, fiindca esti sigur de urmatoarele lucruri:

-nimeni nu te da afara, cand iti este lumea mai draga sau iti merge mai bine din magazinul, biroul, cabinetul sau salonul tau.

-la cea mai mica scumpire, ai garantia ca nu iti creste si pretul chiriei pentru spatiul respectiv.

-spatiul respectiv reprezinta o investitie sigura, care te poate scoate din impas cand ramai fara bani.

Cei care nu aveti bani sa cumparati un spatiu comercial, nu aveti motive de intristare, fiindca agentia prezentata mai sus are multe oferte  inchirieri spatii comerciale Sibiu unele dintre ele fiind amenajate ca afacere sa inceapa a doua zi de la inchiriere.

Asa este salon frizerie complet nou în Sibiu zona C Cisnădiei la care accesul se face direct din strada si este amplasat ultracentral. Chiria pentru o luna este de 499 de euro, mai mult decat convenabil. Fiindca se amortizeaza in cateva zile.

Fiindca in apropiere se afla magazine si institutii importante si se ofera si 4 locuri de parcare pentru masinile angajatilor, se intelege ca va fi bataie pe acest salon.Tot in zona centrala este disponibil un cabinet stomatologic pentru suma de 400 de euro lunar.

Multe dintre spatiile comerciale sau cele pentru bar vin la pachet cu scaune de buna calitate si cu mese.Poti merge pe varianta inchirierii pana faci rost de suficienti bani sa poti cumpara un spatiu comercial. Agentia de imobiliare Eurosibimobiliare.ro te ajuta sa faci multe combinatii avantajoase pentru tine, sa devii antreprenor de top.

Agentia respectiva a vandut 2000 de apartamente la care se adauga alte mii de inchirieri si de vanzari de case si de imobile.In afara experientei si pregatirii profesionale a tuturor agentilor, trebuie subliniata si onestitatea acestora.Onestitatea este o floare rara de care in calitate de cumparatori sau solicitanti de servicii avem nevoie din ce in ce mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *