Cum se interpreteaza visele in care zbori?

Visele produc de cele mai multe ori sentimente, inspira creativitatea si uneori te pot determina sa faci o schimbare mult visata. Totusi, sunt situatii in care visele te sperie. Un vis puternic, iti poate trezi sentimente noi sau iti poate da un impuls intens de a suna pe cineva sau de a rearanja ceva in viata ta.

Visele in care zbori se interpreteaza in mod diferit in functie de cum este zborul : lin, agitat, cu aripi sau cu avionul. Unele vise sunt amuzante, in timp ce altele pot fi de-a dreptul inficosatoare sau chiar ciudate. Atunci cand te trezesti brusc dintr-un vis totul ti se pare aievea si te intrebi de fapt ce poate sa inseamne acest vis.

Cu cat esti mai constient din punct de vedere spiritual, cu atat mai mult ai putea sa percepi care sunt semnificatiile viselor tale. Unii experti considera ca visele nu contin mesaje clare ci sunt doar interpretari a ceea ce vedem, credem sau simtim. Unii cred ca visele sunt doar ganduri, imagini, senzatii care apar pur si simplu in timpul somnului.

Altii experti spun ca visele nu sunt altceva decat ganduri, provocari, emotii si experiente semnificative. Totusi, renumitul psiholog Freud, zice ca daca visezi ceva, cum ar fi zborul, nu are cum sa fie vorba despre ceva familiar pentru cel care viseaza. Cine ar putea visa că zboară?

De-a lungul timpului s-a observat faptul ca multi oameni au visat ca zboara, iar visul reprezinta adesea un sentiment de libertate. Acesta arata ca te-ai eliberat de oameni, locuri si experiente care te-au retinut intr-o anumita perioada a vietii tale.

Asadar, sa visezi ca te inalti pe cer subliniaza faptul ca ai luat initiativa de a-ti imbunatati viata, eliberandu-te de tot ceea ce este rau. Statistica arata ca barbatii au mai mult tendinta de a visa ca zboara, poate chiar datorita faptului ca se simt subjugati la un moment dat. Multi barbati isi doresc sa fie liberi, de aceea viseaza uneori ca zboara si se detaseaza  de tot ceea ce este neplacut in viata lor.

Zborul apare ca un tip de vis lucid, desi nu trebuie sa fii intr-o stare lucida pentru a visa ca zbori. In timpul visarii lucide, devii constient ca visezi si poti  chiar sa controlezi anumite aspecte ale visului, cum ar fi oamenii. Acest tip de vis apare adesea in timpul somnului REM care se identifica prin miscarea rapida a ochilor si induce o stare profunda de somn in care activitate cerebrala se afla la un nivel ridicat.

Visul în care zbori cu aripi pe cer poate reprezenta sentimente de libertate sau poate fi o perceptie a faptului ca poti intrece orice limita.De asemenea, acest vis poate sa arate nevoia de a scapa de un sentiment nedorit.

Acest lucru te poate ajuta sa faci alegeri corecte din punct de vedere moral menite sa-ti asigure fericirea. Aripile fluturand in aer inseamna ca au loc schimbari importante in viata ta, care echivaleaza cu vindecarea fizica sau emotionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *