Locatii de cazare ciudate din ce in ce mai cautate pe AIRBNB

Cererea de cazare in locatii ciudate de pe AIRBNB este in continua crestere si tot mai multi oameni apeleaza la aceasta platforma de inchiriere pentru a oferi gazduire si a obtine venituri suplimentare. Potrivit publicatiei Stuff, multi turisti prefera spatiile ciudate, care au o anumita individualitate, iar rezervarile pentru proprietatile unice au crescut cu aproape 50% la nivel global. 

Prin urmare, in vreme ce multi viseaza la cazare Predeal cu piscina, altii doresc sa isi petreaca vacanta in casute in copac, hambare, casute de hobbiti, navete spatiale, OZN-uri sau submarine galbene. Mai mult, cererea pentru proprietatile speciale a fost atat de mare, incat AIRBNB a lansat o provocare, solicitand proiecte de case in design ciudat.

Pentru a satisface cererea de pe piata, AIRBNB a ales 100 dintre proiectele unice si inedite pentru a le finanta cu 10 milioane de $. Favoritii vor primi cate 100.000 $ pentru a-si realiza proiectul si a-l pune pe AIRBNB pana la jumatatea anului 2023. 

Daca ti se pare de necrezut acest lucru, continua sa citesti pentru a vedea patru dintre cele mai cautate si fantastice locatii disponibile spre rezervare in acest moment pe AIRBNB.

Naveta spatiala Apollo 11

Aceasta naveta se afla in Pukaki, South Canterbury, o locatie de prim rang pentru admirarea stelelor, si poate fi inchiriat pe AIRBNB pentru 197$ pe noapte. Acest varf de naveta spatiala are un singur pat si o baie si nu poate fi cotata la prea multe stele, insa ofera o priveliste superba asupra astrilor de pe bolta cereasca.

Naveta este situata intre Lacul Ruataniwha si Lacul Pukaki, in bazinul Mackenzie al Insulei de Sud, foarte aproape de centru Rezervatiei Aoraki Mackenzie International Dark Sky. Acoperisul este realizat din perspex, un material termoplastic transparent, si asigura o vedere perfecta catre Caleea Lactee, pe care o poti admira stand in pat.

Submarinul galben

Aceasta casuta inedite este suspendata intre copaci de sequoia langa Marton, la nord-vest de Palmerston North si poate fi inchiriata cu 252 $ pe noapte. Intrarea se face printr-o rampa pozitionata la usa peretelui frontal care duca la un lounge victorian si la bucatarie. In submarin sunt doua paturi duble si o baie cu tematica Beatles.

Lake End Retreat – Casuta de hobbit

Chiar daca trebuie sa plateasca 209 $ pe o noapte de cazare, casuta hobbit, situata in Hurworth, Taranaki, atrage in numar mare fanii filmelor The Hobbit si The Lord of the Rings. Casuta are un dormitor si o baie, vedere catre un lac, un teren agricol si tufisuri naturale care gazduiesc peste 30 de specii de pasari rare.Unitatea aceasta unica de cazare este dotata cu o toaleta cu compost si un sistem ecologic de evacuare a apelor uzate.

Area 51 Futuro house – OZN-ul din Ohoka, Canterbury

Daca vrei o vacanta in care sa te simti ca si cum esti in drum spre Marte, poti alege sa inchiriezi aceasta casa inedita de pe AIRBNB pentru 582 $ pe noapte. Casuta poate gazdui pana la 7 persoane, iar proprietate are piscina, SPA, sauna, dus in aer liber, sala de jocuri si loc de joaca pentru copii dotat cu accesorii salvate dintr-un McDonald’s din anii ‘80.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *