Jucarii pentru bebelusi – insotitorii preferati ai copilului tau

Jucariile din lemn pot fi cu usurinta printre primele jucarii in mainile bebelusului. Jucariile din lemn pentru bebelusi de la 3 luni, trebuie sa fie usor de folosit. Aceasta include, de exemplu, zdranganitori care sunt incitante, deoarece fac zgomote.

Jucariile din lemn pentru bebelusi de la 6 luni trebuie sa reziste atacurilor muscaturii. Desi jucariile din lemn nu pot ajuta la dentitie, ele pot fi folosite ca jucarii pentru bebelusi. Jucariile din lemn pentru bebelusi de la 9 luni trebuie sa trezeasca curiozitatea. Acest lucru se intampla, de exemplu, prin diverse optiuni de activitate pe care le ofera masinutele clasice sau sport in diferite culori.

Jucariile din lemn pentru bebelusi de la varsta de 1 an ar trebui sa-i incurajeze sa se miste, ceea ce masinutele si fac. Cele mai bune jucarii din lemn pentru bebelusi atrag simturile tactile, auzului si vazului.

De ce lemnul pentru jucarii pentru bebelusi trebuie sa fie de calitate?

Lemnul ca materie prima combina diverse cerinte ale parintilor privind jucariile „bune”. Lemnul este robust si chiar daca copilul arunca jucaria pe podea, aceasta nu se va rupe. In plus, incarcatura de germeni pe lemn este mai mica decat pe jucariile din plastic.

Citeste si: Care sunt cele mai potrivite jucarii pentru copii?

Lemnul nu numai ca este bun pentru bebelus, ci este considerat si o materie prima naturala si regenerabila si poate fi produs in mare masura intr-o maniera neutra din punct de vedere climatic – ceea ce, la randul sau, este benefic pentru mediu. Nu este recomandabil sa construiesti singur jucarii din lemn pentru copilul tau. Pericolul este prea mare si cu siguranta copilul tau se va rani singur.

Jucarii pentru bebelusi – plus

Jucariile pe care le poti gasi in magazinul online ziani.ro, sunt realizate din material de inalta calitate, care nu dauneaza copiilor si nu contin piese mici pe care bebelusul le-ar putea inghiti. Alaturi de mama si tata, jucariile de plus sunt cele mai importante „persoane de referinta” pe care le poate avea un copil mic.

Fie ca mananca, doarme sau merge la gradinita – jucaria de plus este cu siguranta mereu cu el. Copilul are nevoie de o legatura speciala cu un alt obiect, care sa-l insoteasca in drumul spre independenta. Jucaria de plus draguta este intotdeauna alaturi de el.

Animalele de plus sunt oferite intr-o gama larga de variante, forme si culori, de la jucarii de plus cu ochi mari, pana la jucarii de plus personalizate si nu exista limite pentru crearea lor. Sunt foarte speciale pentru nevoile bebelusului tau.

Animalele de plus din fibre naturale sunt intotdeauna un sigure, chiar daca nu sunt intotdeauna de plus. Cu toate acestea, nu toate jucariile moi din fibre sintetice sunt contaminate automat cu substante chimice. Fie ca este un insotitor apropiat sau primul si cel mai bun prieten, jucaria de plus este indispensabila multor bebelusi si copii.

Poate ca in copilarie ai avut un prieten special care este inca cu tine pana in ziua de azi. Jucariile dragute au facut parte din viata de zi cu zi a bebelusilor si copiilor de peste un secol. Datorita magazinului online cu jucarii pentru bebelusi ziani.ro, cei mici pot avea cei mai multi prieteni pufosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *