TechStore.Ro Ajutam la relansare HoReCa cu aparatura profesionala Tecfrigo Italia

Afacerile din domeniul HoReCa au avut destul de  mult de suferit in ultimul an. Izolarea impusa de autoritati, inchiderea restaurantelor sau blocarea organizarii de evenimente au avut un impact major asupra tuturor afacerilor din acest domeniu, ducand la pierderi foarte mari.

Dat fiind faptul ca toate restaurantele, patiseriile si business-urile din HoReCa lucreaza cu produse perisabile, una dintre sursele pierderilor a fost degradarea acestor produse.

Stim cat este de greu sa administrezi o bucatarie, motiv pentru care venim in ajutorul companiilor HoReCa, aducand in Romania aparatura Tecfrigo. Niste frigidere bune, care economisesc energie, niste dulapuri frigorifice  incapatoare in care sa poata fi pastrate toate alimentele pentru termen lung sau niste Vitrine frigorifice atractive din punct de vedere estetic pot imbunatati destul de mult perspectiva unui antreprenor din acest domeniu.

De ce aparatura Tecfrigo?

Pentru ca este un brand italian cu renume mondial, care si-a orientat toata atentia asupra productiei de echipamente pentru patesarii, cofetarii sau restaurante. Suntem o companie cu peste 10 ani de experienta in distributia de aparatura pentru profesionistii Horeca, iar Tecfrigo a reusit sa ne convinga prin calitatile pe care le au produsele pe care le comercializeaza.

Printre calitatile pe care le prezinta toate produsele Tecfrigo se numara si urmatoarele:

  • O constructie foarte atenta, in care micile detalii transforma produsul intr-unul perfect;
  • O optimizare buna a costurilor. Succesul Tecfrigo este si rezultatul unor costuri atractive. In orice business, optimizarea costurilor este importanta, asadar, vei putea achizitiona aceste produse la sume decente si te vei putea bucura in timp de economii considerabile gratie constructiei economice de care beneficiaza;
  • Diversitate de modele, care pot imbunatati bucataria din punct de vedere estetic si functional.

De ce sa alegi aparatura Tecfrigo achizitionand-o prin Tecstore.ro?

Pentrru ca suntem distribuitori autorizati pentru aceste echipamente si oferim mult mai mult decat livrarea lor. De-a lungul celor 10 ani am reusit sa conturam ideea unor servicii de buna calitate, pe care orice om de afaceri se poate baza. Avem peste 2000 de echipamente profesionale si ne asiguram ca in momentul in care sunt livrate acestea sunt 100% functionale.

Livrarea se face rapid, imediat ce comanda este una ferma, preturile pe care le propunem sunt dintre cele mai mici iar comunicarea este un punct forte. Atunci cand ai intrebari, tot ceea ce ai de facut este sa ne intrebi.

Ne dorim sa fim un partener de nadejde pentru majoritatea companiilor din domeniul Horecta, motiv pentur care in aceasta perioada incerta incercam sa oferim solutii cat mai bune, care sa ajute orice restaurant, patiserie si cofetarie, indiferent cat este de mare, sa aiba perspective de viitor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *