Automatic Gearbox –profesionalism pentru reparatii cutii automate de viteze

Nici un sofer nu isi doreste sa intampine dificultati la masina sa, mai ales in cazul cutiei de viteze si cu atat mai mult atunci cand vorbim de o masina cu o cutie de viteze automata. Cu toate acestea, pot aparea diferite probleme la cutiile de viteze automate, iar in aceasta situatie este indicat sa te adresezi unor specialisti in reparatii cutii automate de viteze.SC Automatic Gearbox SRL este o firma de top in oferirea de service la cele mai inalte standarde de calitate in cazul problemelor aparute la cutia automata de viteze a oricarei masini.

In ultimii ani, piata de masini avand cutii automate de viteze a crescut constant si tot mai multi soferi au descoperit avantajele de a conduce o astfel de masina in dauna masinilor cu o cutie de viteze manuala. Ei bine, sistemul de functionare a unei cutii automate de viteze este mult mai complex decat in cazul celor manuale si astfel in situatiile neplacute in care apar probleme la aceste cutii automate de viteze este recomandat sa apelezi la specialisti in reparatii cutii automate.

Cutiile de viteze ale autoturismelor care functioneaza cu ajutorul cutiilor automate pot fi de tip tiptronic, g-tronic, multitronic, s-tronic, DSG sau Continuously Variable Transmission (CVT). Mai mult decat atat, exista diferite marci de masini care au cutii automate de viteze, marci precum Audi, Mercedes, BMW, VW sau Skoda. Pentru oricare dintre aceste marci si oricare dintre tipurile de cutii automate de viteze anterior mentionate specialistii de la Automatic Gearbox ofera service autorizat RAR, diagnoza si reparatii cutii automate.

Fie ca masina ta are nevoie de reparatii la partea mecanica, fie ca ai nevoie de reparatii la partea electrica a masinii tale sau la partea hidraulica, la Automatic Gearbox toate aceste reparatii sunt efectuate la cele mai inalte standarde, cu maxima seriozitate si la preturi fara concurenta.Informatii complete privind serviciile oferite de Automatic Gearbox pot fi gasite pe site-ul www.reparatiecutieautomata.ro.Pentru buna functionare a masinii este indicat ca periodic sa fie efectuate diverse inspectii tehnice la motorul acesteia si la cutia de viteze.

Ei bine, la Automatic Gearbox poti beneficia de diagnoza profesionala si de service pe baza rezultatelor diagnozei. Atat diagnoza, cat si serviciile de reparatii necesare sunt realizate de catre experti autorizati de catre Registrul Auto Roman (RAR) avand astfel certitudinea ca orice reparatie si orice activitate de intretinere a cutiei de viteze sau a motorului sunt realizate conform normelor.

Daca te intrebi ce diferentiaza Automatic Gearbox de alte unitati de service din Bucuresti, trebuie spus ca in primul rand vorbim de experienta de peste 20 de ani in reparatiile la cutiile de viteze, specializarea tehnica de exceptie a intreg personalului in Olanda si Germania, dar si faptul ca diagnoza este gratuita si nu ai nevoie de o programare prealabila pentru aceasta. Astfel, de fiecare data cand simti ca exista o problema cat de mica la cutia de viteze automata a masinii tale, nu ezita sa apelezi la specialistii in reparatii cutii automate de la Automatic Gearbox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *