Care sunt beneficiile unei vitrine frigorifice verticale?

Vitrinele frigorifice verticale nu sunt o inventie actuala. In schimb, odata cu dezvoltarea tehnologiei si intelegerea modului in care astfel de echipamente de racire au afectat mediul inconjurator (in special datorita emisiilor de dioxid de carbon) cele mai noi vitrine frigorifice verticale au mai multe avantaje decat cele folosite acum un deceniu.

In prezent, acestea sunt mult mai performante si mai accesibile ca pret. Desi pretul de achizitie poate fi mai ridicat, cu toate acestea – fiind echipamente moderne – cheltuielile rezultate in urma consumului de energie electrica sunt mult mai mici.

In plus, ca si investitor in produse care folosesc tehnologii superioare elimini complet riscurile care apar deseori – la produsele mai vechi – precum deteriorare, defectare a anumitor componente etc. Vitrinele frigorifice verticale sunt destinate depozitarii si expunerii produselor si alimentelor pre-ambalate, in special mezeluri, prajituri sau chiar bauturi.

Din ce este compusa o vitrina frigorifica verticala?

Principalele componente care formeaza o astfel de vitrina de racire si pastrare la rece a produselor alimentare sunt:

  • Structura din otel inoxidabil de calitate superioara;
  • Panou rezistent la factori de coroziune si deteriorari mecanice;
  • Suprafata structurii din otel este izolata cu materiale poliuretanice;
  • Oricare dintre sistemele de racire actioneaza pe baza unui sistem de racire performant, cunoscut si sub denumirea de agregat frigorific;
  • Fiecare vitrina este prevazuta cu un sistem unic de tubulatura si vaporizator;
  • Sistemul de reglare a temperaturii este usor de accesat si simplu de folosit;
  • Fiecare vitrina verticala dispune de un sistem de eliminare a condensului care poate aparea in timpul utilizarii extinse a vitrinei, astfel incat produsele pastrate la rece sa isi pastreze prospetimea indiferent de conditiile de mediu;
  • Panourile sunt foarte usor de curatat, iar pentru intretinerea acestora este utilizata fie o carpa fie un burete din microfibra si substante naturale de curatare;
  • Fiecare vitrina este prevazuta cu picioruse din otel care pot fi ajustate conform preferintelor;
  • Fiecare vitrina este prevazuta cu sistem de iluminare pe baza de LED-uri, incorporat intr-o maniera in care sa lumineze corespunzator produsele etalate.

In colaborare cu specialistii companiei Frigotehnics, poti beneficia de comenzi personalizate, iar vitrinele frigorifice pot fi comandate in culoarea sau culorile preferate. Mai multe informatii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *