Florin Piersic a iesit de la Terapie Intensiva: Actorul pe drumul spre recuperare!

Transferul din Terapie Intensiva intr-un salon normal

Actorul Florin Piersic a fost mutat de la Terapie Intensiva intr-un salon normal, iar evolutia sa este una pozitiva. Cadrele medicale sunt tot mai optimiste in ceea ce priveste starea sa de sanatate, mai ales dupa vizita de dimineata. Din acest motiv, s-a decis transferarea actorului din sectia de Terapie Intensiva intr-un salon din Compartimentul Septic al spitalului, unde poate incepe procesul de recuperare.

Primii pasi spre recuperare

Medicii de la Spitalul Foisor au anuntat, printr-un comunicat de presa, ca actorul a facut deja primii pasi, desi cu ajutorul unui cadru. Ulterior, acesta va avea nevoie si de carje pentru a-si continua recuperarea. Florin Piersic va participa la sedinte de kinetoterapie, astfel incat, in cateva saptamani, sa se poata deplasa singur, fara ajutorul cadrului sau a carjelor. Admiratorii sai asteapta cu nerabdare ca maestrul sa revina pe scena.

„Va comunicam faptul ca, astazi, domnul Florin Piersic a fost mutat din sectia ATI intr-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evolutia pacientului este buna, a inceput mobilizarea cu cadrul de mers pe distante scurte”, a transmis managerul interimar al Spitalului Foisor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Serban.

Monitorizarea si ingrijirea continua

Desi a fost mutat la Spitalul Foisor, medicii de la Institutul Matei Bals, unde Florin Piersic a fost initial tratat si internat, continua sa fie implicati in monitorizarea starii sale de sanatate. Acestia tin in permanenta legatura cu cadrele medicale de la Spitalul Foisor pentru a se asigura ca actorul primeste cele mai bune ingrijiri.

Conform unor surse, medicii de la Institutul Matei Bals urmeaza sa vina din nou la Spitalul Foisor pentru a-l vizita pe Florin Piersic si pentru a evalua progresul sau. In acest moment, nu se ia in calcul un transfer inapoi la Institutul Matei Bals, deoarece actorul are nevoie de recuperare fizica, iar Spitalul Foisor este locul potrivit pentru a primi toate ingrijirile necesare.

Revenirea lui Florin Piersic: Sperante si optimism pentru viitor

Pe masura ce Florin Piersic continua procesul de recuperare, echipa medicala ramane optimista in ceea ce priveste evolutia sa. Kinetoterapia si mobilizarea treptata vor juca un rol crucial in revenirea sa completa. Fanii si admiratorii sai asteapta cu nerabdare momentul in care maestrul va putea urca din nou pe scena, continuand sa aduca bucurie si inspiratie prin talentul sau remarcabil.

Florin Piersic, un simbol al teatrului si cinematografiei romanesti, ramane sub supravegherea atenta a medicilor, care fac tot posibilul pentru a asigura o recuperare rapida si eficienta. Cu sprijinul familiei, prietenilor si fanilor, actorul isi va recapata fortele si va reveni in lumina reflectoarelor, acolo unde ii este locul.

Aceste informatii de ultima ora subliniaza starea de sanatate imbunatatita a lui Florin Piersic si ofera detalii despre eforturile medicale continue pentru recuperarea sa completa.

Sursa foto: Realitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *