Gama completa de service specializat in reparatii cutii automate in Bucuresti

Cutia de viteze este chiar sufletul masinii si atunci cand aceasta nu functioneaza corespunzator exista mari riscuri sa ramai cu masina pe marginea drumului.Orice sofer isi doreste sa scape cat mai curand de problemele aparute la cutia de viteze a masinii.

Daca in cazul cutiilor de viteze manuale exista soferi care pot identifica si chiar rezolva problemele la cutia de viteze pe cont propriu, in cazul cutiilor de viteze automate acest lucru nu este recomandat. Complexitatea cutiilor de viteze automate recomanda ca la orice problema sau defectiune sa te adresezi specialistilor in reparatii cutii automate.

Firma profesionista in reparatii cutii automate in Bucuresti

Parcul auto din Bucuresti este cu siguranta cel mai numeros si diversificat din tara noastra. Iar aici masinile care functioneaza pe baza cutiei de viteze automate sunt foarte numeroase. Tocmai de aceea, si nevoia de servicii de revizii si reparatii cutii automate este in continua crestere.

Daca iti doresti sa uiti de problemele si defectiunile cu care te poti confrunta atunci cand vine vorba despre cutia de viteze automata a masinii tale firma Automatic Gearbox din Bucuresti iti pune la dispozitie o gama completa de servicii in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate.

Apeland la echipamente moderne mecanicii de la Automatic Gearbox ofera servicii de reconditionare, eliminare pierderi de ulei, inlocuirea pieselor defecte, dar si rezolvarea tuturor tipurilor de  defectiuni (mecanice, hidraulice si electrice). Toate aceste servicii pe care Automatic Gearbox le are in portofoliul sau sunt prestate de mecanici autorizati de catre Registrul Auto Roman (RAR).

Puncte forte ale Automatic Gearbox

Intr-o piata a service-urilor auto tot mai numeroasa si tot mai diversificata uneori poate fi o adevarata provocare sa ai certitudinea ca faci cea mai buna alegere. Tocmai de aceea este important sa ai in vedere anumite puncte forte pe care firma Automatic Gearbox le are atunci cand vorbim despre reparatii cutii automate.

Un prim punct forte il reprezinta experienta foarte mare in acest domeniu. De mai bine de 20 de ani ofera servicii in rezolvarea problemelor tuturor tipurilor de cutii de viteze pentru toate tipurile de autoturisme. Iar de mai bine de 10 ani mecanicii s-au specializat in prestarea de servicii pentru reparatii cutii automate.

Un al doilea plus important il reprezinta pregatirea temeinica a mecanicilor in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze. Pentru a avea garantia faptului ca intotdeauna vor gasi cele mai bune solutii indiferent de tipul de autoturism, intreaga echipa de mecanici specializata in reparatii cutii automate s-a specializat in tari precum Olanda si Germania.

Eficienta si rapiditatea in solutionarea oricarei defectiuni reprezinta un alt plus important al celor de la Automatic Gearbox. Datorita faptului ca orice problema poate fi diagnosticata fara a avea nevoie de o programare face ca identificarea problemelor la cutia de viteze sa fie rapida, iar ulterior in 3-4 zile aceasta sa fie solutionata.

Daca vrei sa beneficiezi de toate aceste plusuri pe care firma Automatic Gearbox le pune la dispozitia clientilor, intra pe www.reparatiecutieautomata.ro pentru mai multe detalii si pentru a gasi datele de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *