Lasa reparatiile cutiei automate de viteze in seama profesionistilor de la Automatic Gearbox

Autoturismele care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automate sunt tot mai numeroase si pe strazile din tara noastra.Exista mai multe tipuri de cutii automate de viteze. Astfel, masina ta poate fi de tip tiptronic, multitronic, s-tronic, g-tronic, DSG sau Continuously Variable Transmission (CVT).Oricare dintre aceste tipuri de cutii automate de viteze sunt extrem de complexe si necesita a fi verificate sau reconditionate doar de specialisti in reparatii cutii automate si nicidecum pe cont propriu sau de persoane fara cunostinte in domeniu.

Prin urmare, daca ai optat pentru o masina pe cutie automata de viteze si la un moment dat simti ca ai probleme la cutia de viteze, este recomandat sa apelezi la profesionistii in reparatii de cutii automate de viteze de la Automatic Gearbox SRL.Acest service auto a identificat nevoia de mecanici specializati pe reparatie cutie automata de viteze in urma cu multi ani, atunci cand inca astfel de autoturisme erau destul de rare in tara noastra, dar tendinta soferilor romani de a trece de la cutiile manuale la cele automate era deja evidenta.

Prin urmare, mecanicii de la Automatic Gearbox care deja avea o vasta experienta in repararea cutiilor de viteze manuale pentru toate tipurile de autoturisme s-au specializat in tari precum Olanda si Germania in repararea cutiei automate de viteze. In consecinta, de mai bine de 15 ani echipa de la Automatic Gearbox este pe piata de astfel de servicii oferind clientilor cel mai ridicat nivel de profesionalism atunci cand vine vorba despre reparatii de cutii automate in Bucuresti.

Exista mai multe argumente pentru care SC Automatic Gearbox SRL este cea mai buna alegere pentru orice sofer care are nevoie de o reparatie cutie automata de viteze. In primul rand vorbim despre experienta foarte mare in tot ceea ce inseamna repararea cutiei automate de viteze.

Mai apoi mergem la cunostintele temeinice acumulate de mecanicii acestui service auto pe parcursul specializarilor efectuate, dar mai ales in numeroasele cazuri in care au fost pusi in situatia de a repara o cutie de viteze automata. Un alt argument ce recomanda Automatic Gearbox se refera la autorizarea RAR, aceasta autorizare oferind garantia calitatii pentru serviciile oferite.

Spre deosebire de alte unitati de service auto, atunci cand ai nevoie de servicii de diagnoza la Automatic Gearbox nu ai nevoie de o programare pentru diagnoza masinii tale, iar aceste servicii de diagnoza nu te costa nimic. Si nu in ultimul rand, diversitatea serviciilor oferite reprezinta un alt aspect pentru care chiar merita sa apelezi la Automatic Gearbox atunci cand ai nevoie de reparatii de cutii automate de viteze. Mai multe informatii cu privire la serviciile oferite si la datele de contact poti gasi daca accesezi website-ul www.reparatiecutieautomata.ro.

Desi nu dorim nici unui sofer sa intampine probleme cu cutia de viteze automata a masinii sale, la primele semne ca ceva nu este in regula sau atunci cand esti convins ca ceva este defect, te asteptam la unitatea noastra de service auto cu o gama completa de reparatii cutii automate la cele mai bune preturi de pe piata de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *