Oferte rulate Auto Schunn Timisoara: Mercedes-Benz GLC 300 vs GLE 350

Achizitia unui autovehicul Mercedes Benz este astazi mult mai simpla datorita ofertelor variate pe care le propun dealerii auto. Una din cele mai des folosite solutii este achizitia unei vehicul rulat, la un pret foarte convenabil si o calitate superioara. Daca accesezi site-ul auto-schunn.ro – dealer auto – reprezentante auto noi si rulate in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara, vei gasi numeroase modele Mercedes-Benz GLE, rulate, intr-o excelenta stare tehnica si estetica.

La Auto Schunn, dealer auto rulate, ai la dispozitie doua dintre cele mai cautate si dorite modele GLE rulate: GLE 350 Coupé d4 Matic si GLE 300 Coupé 4 M AMG High End.Modelul Mercedes-Benz GLE 350 Coupé D 4Matic AMG Comand Pano Airmatic este prezent in oferta Auto Schunn la pretul de 55.990 EUR fara TVA redus de la pretul initial de lista de 88.905 euro.

Acest vehicul de teren robust si solid, are o alura dinamica, un aspect exterior superb, iar rulajul este de doar 39.000 km. Motorul diesel dezvolta o putere de 258cp, avand o capacitate cilindrica de 2987 cmc.

Caroseria acoperita cu vopsea metalizata argintie se asorteaza perfect cu jantele AMG din aliaj 21 inch, cu design in 5 spite duble. Interiorul impresioneaza prin dotarile destinate unui plus de confort: volan imbracat in piele naturala, lumina ambientala, partea superioara a bordului masinii imbracata in piele, scaune climatizate si ajustabile electric.

Autovehiculul este dotat optional cu trapa automatica panoramica, linie de echipare AMG exterior, pachet Airmatic. Sistemul inteligent de iluminare cu led este completat de haionul Esy-pack si functia keyless start, toate concepute pentru a facilita o experienta deosebita la bordul acestui Mercedes GLE.

Automobilul Mercedes-Benz GLC 300 Coupé 4M AMG High End Business Confort se distinge prin eleganta si rafinament, combinate cu forta de invidiat a unui vehicul de teren tip SUV. Disponibil la doar 55.100 EURO, fara TVA, fata de pretul initial de lista de 80.806 euro, acest model rulat se prezinta intr-o stare exceptionala, cu un rulaj de 11.750 km. Puterea este asemanatoare modelului anterior prezentat, 258 cp, iar avand in vedere ca este un vehicul alimentat cu benzina, cu 4 cilindri, consumul este unul foarte convenabil, in medie 7.4 l/100km.

Interiorul denota confort si stil, scaunele fiind acoperite cu piele neagra, asortate cu ornamentele din lemn negru de frasin.Dotarile optionale asigura viitorului posesor al masinii cele mai exclusiviste pachete de asistenta la conducere High End Confort, fiind completate de linia AMG Exterior si pachetul de lumini High End. Pachetul Advanced include incalzire auxiliara cu telecomanda, sistem audio Burmeister surround, sistem de climatizare automata Thermotronic.

Soferul si pasagerii beneficiaza de o experienta de neuitat la bordul acestui model Mercedes GLE 300, avand scaune incalzite, actionate electric, pachet de depozitare optional Stowage space, geamuri izolate termic si acustic.

Pachetele pentru siguranta la volan includ optional sisteme de asistenta activa la condus si parcat, camera video pentru facilitarea mersului in marsarier.Poti gasi cele doua modele prezentate in cadrul reprezentantei Auto Schunn, dealer auto Timisoara, unde specialistii si tehnicienii pregatiti de Mercedes te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *