Ce tipuri de baterii auto poti gasi la Vrum Auto

Bateriile sunt cruciale pentru ca electronica de bord sa functioneze si pentru ca vehiculele sa aiba o pornire usoara. Exista nu numai diferite tipuri de vehicule, ci si diferite tipuri de baterii. Fiecare dintre aceste vehicule nu este alimentat doar de benzina sau motorina, ci mai ales de baterii auto.

Acumulatorii sunt cruciali pentru ca electronica de bord sa functioneze si pornirea vehiculului sa se faca usor. Poti gasi cele mai bune baterii auto cu gel, AGM si alte tipuri in magazinul online Vrum Auto.

Baterii cu gel de la Vrum Auto

In magazinul online Vrum Auto poti gasi mai multe tipuri de baterii, la preturile cele mai accesibile. Daca masina are un sistem automat start-stop, de obicei este necesara o baterie speciala pentru masina. Principalul avantaj al bateriei cu gel este ca este deosebit de durabila. In plus, incarcarea si descarcarea functioneaza in cel mai scurt timp. Motivul pentru aceasta este impletitura speciala din poliester.

Baterii auto Exide Equipment Gel ES950

Exide Equipment Gel ES950 este succesorul direct al Exide Gel G85. Exide Gel, pe care o poti gasi si in magazinul online Vrum Auto, este proiectata pentru cea mai mare cerere de alimentare cu energie. Cu o performanta fiabila a curentului continuu, asigura functionarea tuturor consumatorilor electrici din sistemul electric al vehiculului.

Este ideala ca tampon pentru procesele inegale de incarcare si descarcare, cum ar fi aplicatiile solare. Indeplinirea fara compromisuri a cerintelor profesionale inseamna bateria auto Exide ES950 care este, de asemenea, ideala pentru utilizarea in vehicule de agrement si sport.

Citeste si: Alegerea unei baterii auto potrivite

Datorita materialelor securizate si moderne ale bateriei, ai acces la o solutie puternica. Cu o performanta sigura a curentului continuu, functionalitatea tuturor consumatorilor este garantata, ceea ce inseamna ca un tampon poate fi utilizat in cazul proceselor de incarcare si descarcare inegale. Acest lucru permite bateriei sa-si indeplineasca cerintele fara compromisuri pentru a combina performanta maxima cu costuri minime.

Baterii auto AGM de Vrum Auto

In sensul cel mai larg, acest tip de baterii este avansul tehnic al bateriei conventionale cu plumb. Acesti acumulatori sunt utilizati si in constructia de barci, deoarece sunt semnificativ mai putin sensibili la socuri. Un alt avantaj este ca bateriile AG nu sunt la fel de predispuse la descarcare profunda. Acest lucru ofera o durata de viata mai lunga. Vehiculele echipate cu vechea baterie GM sunt mai usor de pornit, chiar si la temperaturi scazute.

Bateria auto Varta Silver Dynamic AGM

Bateria auto Silver Dynamic F18 de la Varta face parte din seria Dynamic  a producatorului si se spune ca ofera performante solide, printre altele. Potrivit producatorului, are si o capacitate de incarcare rapida si o rezistenta ridicata la coroziune.

Bateria auto Varta ofera, prin urmare, performante de pornire fiabile datorita retelei brevetate. Tehnologia PowerFrame folosita aici, permite o utilizare indelungata si o putere mare de pornire.

Potrivit Varta, bateria este potrivita pentru vehiculele fara sistem start-stop. Cu acesta din urma, motorul este oprit automat la oprire pentru a economisi energie electrica – de exemplu la un semafor rosu.

Ca piesa de schimb originala, indeplineste toate criteriile producatorului de automobile. Ofera o putere de pornire cu pana la 15% mai mare decat bateriile din seria Blue Dynamic. Sunt reciclabile si economisesc energie in utilizare. Sunt potrivite pentru motoarele diesel si nu necesita intretinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *