Serviciile oferite de firmele de vulcanizare mobila

Ai tot auzind vorbindu-se despre posibilitatea de a beneficia de servicii de vulcanizare mobila, dar pana acum nu ai avut nevoie de astfel de servicii sau ai optat pentru serviciile clasice de vulcanizare oferite in cadrul unor service-uri auto? Ei bine, in ceea ce urmeaza vei face cunostinta indeaproape cu ceea ofera firmele de servicii de vulcanizare mobila non stop Bucuresti.

Montare si demontare roti

Aceste servicii implica verificarea aspectului exterior si interior al anvelopei, alegerea anvelopelor potrivite pentru autoturism, respectarea regulilor privind alegerea anvelopelor, montarea si demontarea rotilor conform standardelor in vigoare, dar si respectarea presiunii optime in anvelope. Montarea si demontarea rotilor se bazeaza pe utilizarea cheii dinamometrice la cuplul optim conform cu producatorul autovehiculului pentru care se demonteaza sau monteaza rotile respective.

Echilibrare roti

O alta categorie de servicii se refera la echilibrarea rotilor. Rotile dezechilibrate pot cauza vibratii neplacute la anumite viteze sau chiar pastrarea cu dificultate a echilibrului in timp ce autoturismul ruleaza. Echilibrarea rotilor contribuie la prevenirea uzurii premature a anvelopelor, prevenirea uzurii rapide a componentelor de suspensie a autorismului, dar si eliminarea lipsei de control asupra masinii la anumite viteze. Mecanicii firmei de vulcanizare la fata locului vor stabili daca si care sunt rotile care au nevoie de echilibrare.

Indreptat jante

In anumite situatii este nevoie de indreptarea jantelor. Fie ca acestea s-au deteriorat in urma contactului cu o portiune mai inalta, fie ca ai lovit o groapa din asfalt, in anumite situatii jantele care prezinta defectiuni trebuie indreptate pentru a nu avea alte probleme atunci cand rulezi in trafic. Mecanicii firmei de vulcanizare mobila non stop Bucuresti au la dispozitie echipamentul necesar pentru indreptarea jantelor pentru orice model de autoturism.

Verificarea presiunii din roti

Tot in randul serviciilor pentru vulcanizare auto la fata locului putem aminti si verificarea presiunii de la nivelul rotilor. Presiunea este foarte importanta pentru orice sofer atat pentru a preveni uzura anvelopelor, cat si pentru a avea un control eficient asupra autoturismului atunci cand se afla in trafic. Daca presiunea din rotile autoturismului nu este in parametrii optimi, atunci cand apelezi la vulcanizarea mobila, vei putea beneficia inclusiv de verificarea si de reglarea presiunii.

Reparatii sau inlocuire anvelope

Fara doar si poate ca cel mai important serviciu oferit de o firma care presteaza servicii de vulcanizare la fata locului se refera la reparatiile anvelopelor sau la inlocuirea acestora. Daca anvelopele mai pot fi reconditionate prin vulcanizare, aceasta este prima optiune. In acest sens se va aplica un petic de cauciuc la cald la anvelopa cu defectiuni.

Daca este obligatorie inlocuirea, atunci soferii vor putea opta intre anvelope second hand sau anvelope noi.Toate aceste servicii sunt prestate de catre personal calificat si experimentat.

Pentru toate aceste prestari de servicii, mecanicii firmei de vulcanizare mobila non stop Bucuresti se vor deplasa cu o autoutilitara la locatia solicitata si vor interveni cat mai rapid pentru a te repune la drum. Daca ai nevoie de astfel de servicii pentru vulcanizare la fata locului in Bucuresti si in judetul Ilfov, poti gasi astfel de servicii la adresa www.vulcanizaremobilabucuresti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *