Cum alegem o firma de cadastru, intabulare si topografie?

De-a lungul anilor fiecare dintre noi se poate vedea nevoit sa deruleze un proiect care sa implice bunuri imobile din categoria terenurilor, a apartamentelor sau a caselor, dar si din categoria spatiilor industriale sau comerciale. Oricare dintre aceste proiecte de bunuri imobile trebuie sa respecte anumite specificatii si anumite cerinte, iar printre acestea se numara si informatiile cadastrale sau topografice, dar si documentele privind intabularea.

Daca cadastrul se refera la masuratorile cat mai exacte ale bunurilor imobile, intabularea se refera la realizarea unei documentatii cu privire la proprietatea asupra unui astfel de imobil. Masuratorile cadastrale si topografice, dar si intabularea, sunt servicii prestate de o firma specializata in acest domeniu. Oferta de astfel de servicii este foarte diversificata si numeroasa. Tocmai de aceea este important de avut in vedere o serie de aspecte pe baza caruia sa facem cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de astfel de servicii de cadastru, topografie si intabulare.

In primul rand trebuie sa te asiguri de faptul ca vei apela la oameni profesionisti, cu pregatire in domeniu si care sunt autorizati pentru a presta astfel de servicii. Masuratorile cadastrale si cele topografice presupun atat pregatire de specialitate, cat si autorizarea din partea organelor competente pentru a efectua si a certifica masuratorile realizate.

Un al doilea aspect in vederea alegerii unei firme de cadastru si topografie se refera la diversitatea serviciilor oferite. Este indicat sa apelezi la o firma care iti ofera o gama cat mai completa de astfel de servicii tocmai pentru a te asigura ca nu va trebui sa angajezi mai multe firme pentru diferitele aspecte pe care trebuie sa le solutionezi atunci cand vine vorba de masuratorile cadastrale ale unui teren sau de intabulare teren extravilan.

Promptitudinea cu care solicitarile iti sunt rezolvate reprezinta un alt aspect de avut in vedere. Este important de stiut faptul ca in marile orase, acolo unde proiectele de dezvoltare imobiliara sunt numeroase, o firma de incredere va reusi sa iti raspunda in cel mai scurt timp solicitarii facute in vederea unui proiect de cadastru sau de intabulare. Nu in ultimul rand tarifele practicate pentru astfel de servicii se regaseste printre criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand urmeaza sa apelezi la o firma specializata in cadastru si topografie.

Pornind de la aceste criterii cu siguranta vei putea face cea mai potrivita alegere atunci cand vei avea nevoie de astfel de servicii de masuratori cadastrale sau pentru intabularea unui imobil. Daca ai nevoie de o astfel de firma in judetul Cluj, atunci poti apela cu incredere la firma TopoCadVision.

Aceasta firma este alcatuita dintr-o echipa tanara si dinamica de profesionisti in domeniul cadastrului si care raspunde cu maxima promptitudine oricarui client. In portofoliul de servicii prestate de acest birou de cadastru si intabulare se regasesc servicii precum masuratori cadastrale, servicii de topografie inginerească, dar si servicii de consultanta sau intabulare pentru Cartea Funciara.Prin urmare, indiferent daca ai nevoie de intabulare teren in judetul Cluj, de masuratori ale unui teren sau de intabulare casa ori apartament, aceasta firma poate fi oricand alegerea potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *