Cum poti profita de reducerile puse la dispozitie de Eastlines?

Eastlines este lider de transport colete pe ruta Romania-Anglia si Anglia-Romania.Compania a devenit de succes pentru ca a reusit sa satisfaca constant cerintele clientilor din cele doua tari. Mai exact, le-a oferit oamenilor posibilitatea sa trimita rapid si in siguranta colete pentru cei dragi.

Astazi compania proceseaza zilnic sute de colete si plicuri pe care le livreaza cu drag celor peste 80.000 de clienti fericiti. Iar pentru a imbuntati experienta clientilor si a se revansa pentru increderea acordata, pune la dispozitie diferite bonusuri si reduceri.

Cum poti accesa ofertele Eastlines?

Pentru a putea beneficia de reducerile puse la dispozitie de Eastlines si a putea trimite colete in strainatate mult mai ieftin, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont de client. Odata creat contul, adaugi toate informatiile solicitate si vei putea sa plasezi comanda online.

Iar de aici incepe cursa pentru colectarea punctelor bonus.La fiecare transport Londra Romania si vice versa realizat de pe contul tau Eastlines, in functie de greutatea facturata, poti strage puncte. Aceste puncte acumulate pot fi folosite la urmatoarea comanda plasata si se transforma in reduceri.

Poti sa imparti reducerile cu prietenii si familia

Eastlines iti ofera posibilitatea sa transmiti punctele, stranse de tine din comenzile anterioare, prietenilor pentru a beneficia si ei de reduceri. In acest fel, si tu si prietenii sau familia puteti sa va trimiteti cadouri la preturi mai mici.Cu cat trimiteti mai multe colete, cu atat punctele bonus se strang si devin reduceri mai mari si mai satisfacatoare buzunarelor.

Care este regulamentul pentru folosirea punctelor bonus?

Poti beneficia de reduceri doar daca comanda plasata de tine este efectuata exclusiv online. Asta inseamna ca, puctele bonus sunt stranse doar in contul tau online de client.Punctele variaza in functie de greutatea coletului livrat, la fiecare kilogram revine cate un punct.

Numarul de kilograme pe baza carora veti primi puncte este cel notat pe factura.Vei putea intra in posesia punctelor de reducere dupa ce coletul este livrat si achitat.Utilizarea reducerilor este valabila dupa acumularea a minim 100 de puncte.

De asemenea, punctele stranse pot fi folosite doar la o singura comanda.Adica, nu poti folosi jumatate din puncte pentru trimiterea unui colet si cealalta jumatate pentru altul.La 100 de puncte primesti reducere de o lira sterlina. In ceea ce priveste transferul punctelor bonus, acestea pot fi oferite total, este imposibil sa transferi partial.

In consecinta, daca iti doresti sa beneficiezi de reducerile puse la dispozitie de Eastlines, trebuie sa iti creezi un cont de client si sa incepi sa trimiti cat mai multe colete.Fiecare colet inseamna puncte acumulate care te aduc mai aproape de reduceri si discounturi semnificative.Poti sa te bucuri impreuna cu prietenii sau rudele de reducerile oferite de Eastlines intrucat punctele acumulate sunt transferabile. Cu cat trimiti mai multe comenzi, cu atat platesti mai putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *