De ce sunt ravniti barbatii insurati ?

Unele femei singure cauta o relatie cu barbati insurati pentru stabilitate iar altele nu stiu ca sunt insurati iar cand afla se complac. In unele situatii, barbatii insurati reprezinta mai mult interes decat cei liberi.

Pentru unele femei barbatii insurati sunt greu de cucerit si vine totul ca o provocare. La baza acestui comportament exista explicatii psihologice din copilarie. Multe femei isi cauta partenerul in functie de tipologia tatalui pentru a se simti protejate. In plus, o relatie cu un barbat insurat poate fi mult mai convenabila deoarece nu implica nici un fel de responsabilitati casnice si le ofera deplina libertate.

Acestea nu trebuie sa petreacă tot timpul cu partenerul ei ceea ce poate face relatia si mai interesanta. Atunci cand totul se desfasoara pe ascuns devine mai palpitant iar nivelul de adrenalina creste. Intalnirile fierbinti pe furis pot fi mai atractive in special pentru cele care adora pericolul. Totusi este bine de stiut ca poti trai viata la cote unice si in alt mod, fara sa provoci suferinta cuiva.

Motivele care duc la acest tip de comportament sunt :

Lipsa de încredere în sine

Atunci cand o femeie nu mai are incredere in propria persoana, considera ca daca face ceva iesit din tipare o sa-si recastige stima. Daca nu se considera deloc atragatoare pentru un barbat singur, undeva in subconstient considera ca un barbat insurat se multumeste cu orice.

Lipsa de incredere in barbati

Daca o femeie nu mai are incredere in barbati atunci e posibil sa-si doreasca o relatie cu un barbat insurat pentru ca acesta nu are nevoie de incredere. Decat sa fie din nou dezamagite mai bine accepta o relatie deja dezamagitoare de la inceput care nu ii ofera prea multe asteptari.

Daca te-ai indragostit de un barbat insurat cu siguranta nu te afli intr-o situatie confortabila, de aceea trebuie sa faci tot posibilul de a renunta la aceasta relatie. Chiar daca la inceput esti entuziasmata mai tarziu o sa-ti dai seama ca nu e bine sa te implici emotional intr-o relatie care nu iti ofera nici un pic de siguranta.

Identifica pentru inceput satisfactiile aduse de acest barbat pentru a clarifica cat mai bine situatia si a lua decizii mai bune pe viitor.Gandeste-te ca o relatie cu un barbat insurat te pune sa faci nenumarate sacrificii. Nu iti poti face planuri pentru viitor, te furisezi mereu, esti singura de sarbatori si nu te poti afisa insotita in locuri publice.

Pasul urmator consta in evaluarea consecintelor actiunilor tale, pentru ca acestea s-ar putea sa aiba impact negativ. Aceasta relatie te poate afecta mai mult pe tine si poate avea consecinte daunatoare. Daca acel barbat se va decide in final sa-si paraseasca sotia, gandeste-te cum vei face fata vinovatiei ?

Cu siguranta te va urmari gandul ca s-ar putea ca in curand tu sa fi urmatoarea. Merita sa te complici cu o astfel de relatie si sa imparti barbatul cu alta cand poti avea o viata linistita si multa dragoste ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *