Principalele avantaje ale autoturismelor cu transmisie automata

Din acest punct de vedere autoturismele care functioneaza pe cutie automata de viteze ofera suficient de multe avantaje pentru ca orice sofer sa aiba in considerare investitia intr-un astfel de autoturism. Iata in continuare principalele atuuri care recomanda autoturismele pe cutii automate.

Cutie de viteze foarte fiabila

Datorita faptului ca in ultimii ani tehnologia a avansat semnificativ in domeniul autoturismelor pe transmisie automata, cutiile de viteze automate sunt din ce in ce mai fiabile. Nivelul foarte ridicat al tehnologiilor folosite inseamna mai putine defectiuni si probleme pentru soferi.

Implicit inseamna si faptul ca soferii nu vor avea nevoie frecventa de serviciile de reparatii cutii automate Bucuresti. In consecinta vorbim despre o investitie intr-un autoturism foarte fiabil din perspectiva cutiei de viteze.

Consumul redus de combustibil

Un al doilea avantaj major in cazul autoturismelor pe cutie automata este consumul mai mic de combustibil. Din acest motiv vorbim si despre costuri mai mici cu carburantii. Prin prisma faptului ca autoturismele modele mai noi beneficiaza de tehnologii moderne, consumul de carburanti este mai redus fata de autoturismele pe cutie manuala si chiar decat modelele mai vechi ale autoturismelor pe cutie automata.

Usurinta de a conduce autoturismul pentru soferii incepatori

Tot in randul avantajelor autoturismelor pe cutie automata putem aminti si usurinta prin care soferii incepatori pot conduce autoturismul. Mai ales in cazul plecarii din rampa soferii incepatori vor avea avantajul de a beneficia de schimbarea automata a vitezei, astfel incat riscul de a avea probleme plecarea din rampa.

Intretinerea autoturismului este mai putin costisitoare

Ajungem si la avantajul care vizeaza costurile mai mici cu intretinerea autoturismului. Datorita fiabilitatii sporite a acestor autoturisme, sansele de a avea nevoie de reparatii cutii automate Bucuresti sunt foarte mici.

Mai ales daca in calitate de sofer acorzi atentie intretinerii autoturismului si cutiei de viteze. In acelasi timp costurile mici de intretinere se datoreaza si absentei kit-ului de ambreiaj. Ambreiajul se uzeaza foarte repede in cazul autoturismelor pe cutie manuala de viteze. Datorita faptului ca pentru autoturismele pe cutie automata acest kit nu exista, costurile cu intretinerea sunt mult diminuate.

Acestea sunt principalele avantaje pentru care tot mai multi soferi isi indreapta atentia inspre autoturismele pe cutie automata de viteze. Chiar daca atunci cand alegi sa investesti intr-un astfel de autoturism te bucuri de fiabilitatea cutiilor automate de viteze, este important sa ai la indemana datele de contact ale unui service auto specializat in reparatii cutii automate Bucuresti.

Intr-un astfel de service auto vei putea face verificarea cutiei automate de viteze pentru autoturismul pe care intentionezi sa il achizitionezi sau vei putea face revizia periodica a cutiei de viteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *