Black Friday istoric: Romanii stabilesc recorduri cu ‘minutul de aur’ si 9 milioane de lei in achizitii

Black Friday a lasat din nou urme adanci in istoria comertului din Romania. Orasele au vibrat in ritmul ofertelor, iar consumatorii si-au actualizat wishlist-urile cu surprize de ultim moment. Dincolo de clasicele electronice, romanii si-au diversificat anul acesta preferintele, indreptandu-se spre achizitii mai putin conventionale.

Un minut de aur, vanzari de 9 milioane de lei

In dimineata de Black Friday, un „minut de aur” a definit tendintele de consum: bauturile fine, cosmeticele selecte, produsele pentru prietenii necuvantatori si jucariile inovative au fost vedetele zilei. Pe langa acestea, si segmentul imobiliar a surprins, oferind locuinte si terenuri la preturi care mai de care mai tentante.

Online vs. Offline: O competitie stransa

E-commerce-ul a fost, fara indoiala, campionul zilei, cu sisteme de comanda si livrare reinnoite pentru a satisface dorintele clientilor in cel mai scurt timp. Totusi, mall-urile nu au ramas in urma, rasfatandu-si vizitatorii cu electrocasnice la preturi care au facut concurenta sa paleasca.

O zi de recorduri

Se preconizeaza ca, pana la sfarsitul acestei zile memorabile, un numar de zece milioane de romani vor fi profitat de oportunitatile Black Friday, cu un total de discounturi care ating cifra astronomica de 400 de milioane de lei. O zi care, fara indoiala, va fi notata cu aur in analele comertului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *