Care este cea mai inalta cladire din Romania

Titlul onorific de cea mai inalta cladire de la noi din tara se afla in capitala si face parte din cercul exclusivist al Federatiei mondiale a Turnurilor Emblematice.

Din luna februarie 2023, SkyTower a devenit membru al institutiei World Federation of Great Towers – W.F.G.T. Cu aceasta ocazie, apar si noi oportunitati de promovare si dezvoltare. Asadar, SkyTower este o cladire iconica reprezentativa a Romaniei.

Cu ocazia aderarii la W.F.G.T., SkyTower lanseaza din 15 februarie, programul public de vizitare al etajului 36 unde se afla restaurantul NOR. Vizitatorii primesc un cocktail si o gustare in timp ce beneficiaza de o vedere panoramica unica asupra acestui oras.

SkyTower Bucuresti este singura cladire care a facut vreodata parte dintr-o asociatie atat de improtanta. In cadrul acestei federatii se afla pana acum 50 de turnuri iconice ale lumii.

SkyTower a fost dintotdeauna o cladire impresionanta si s-a remarcat inca de la inceput prin dotarile sale inovatoare high-tech si sustenabile, dar si serviciilor nemaipomenite, cum ar fi: sistemul unic de racire al aerului, lumina naturala directa pentru toate zonele de lucru.

Aici au loc evenimente unicate dedicate comunitatii si se ofera acces gratuit la statiile de incarcare a masinilor electrice. Accesul SkyTower in cercul select al turnurilor emblematice din subliniaza inca o data faptul ca este o cladire iconica de mare importanta pentru tara noastra.

Asadar, familia W.F.G.T. a crescut simtitor si arata cum aceasta comunitate mondiala reprezinta o baza solidă pentru sprijin, schimb de bune practici si companie. Se doreste o cooperare de incredere si fructuoasa in cadrul acestei federatii.

Federatia mondiala a Turnurilor Emblematice (W.F.G.T.) a fost fondata in 1989 si face parte din cei 50 de membri internationali. Obiectivul principal al Federatiei este acela de a promova marile turnuri ale lumii, punand in evidenta caracteristicile lor unice din punct de vedere al arhitecturii si ingineriei.

Fiecare turn este o destinatie globala de top cu propriul sau punct sau deck turistic cu vedere panoramica. Rolul acestei federatii este de a dezvolta diferite oportunitati locale si internationale pentru promovarea turnurilor membre. In plus, aceasta incurajeaza  crearea de retele, sinergii, schimburi de idei si parteneriate fructuoase.

SkyTower este cea mai inalta cladire din Romania. Turnul sau are 37 de etaje, ajungand la o inaltime de 137 de metri deasupra solului si 60 de metri de structura subterana cu 5 etaje de locuri de parcare si depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteza, care ating viteza de 6 metri pe secunda.

SkyTower este singura cladire de birouri din Romania certificata LEED Platinum Operations and Maintenance si detine atestarea Gold DGNB pentru cladiri sustenabile. In plus, SkyTower este prima cladire din Romania certificata SHORE Gold. SkyTower a devenit o emblema a orasului si stimuleaza dezvoltarea de noi proiecte in zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

SkyTower este proprietatea Raiffeisen Property Holding International (RPHI) iar dupa zece ani de activitate de succes pe piata locala are în prezent un grad maxim de ocupare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *