Cele mai bune jocuri despre pescuit din care sa alegi

Pescuitul poate fi o modalitate foarte relaxanta de petrecere a timpului. Uneori, insa, vremea nu este atat de favorabila, ori ne lipseste ceva din echipamentul necesar, fie, pur si simplu, apare o situatie imprevizibila. Si, uite-asa, ajungem sa stam acasa, dar cu gandul tot la captura. Pentru astfel de imprejurari, exista jocuri despre pescuit, care mai taie din dorul de hoinareala.

Pescuitul a aparut in unele dintre cele mai vechi jocuri video, iar mecanica de pescuit a unora dintre seriile care care inca au variante lansate la activ, nu s-a schimbat deloc. Pescuitul in jocuri precum Red Dead Redemption 2 sau Final Fantasy XV adauga mai multa profunzime acestei experiente, intr-un mod general.

In loc sa se concentreze pur si simplu pe cati pesti sunt capabili jucatorii sa prinda sau pe greutatea recompensei lor totale, The Catch: Carp & Coarse adopta o abordare oarecum diferita. Jucatorii viziteaza lacuri, rauri si oceane de pe tot globul si datoria lor este sa prinda una dintre cele 35 de specii unice de pesti din joc. Jocul include, de asemenea, un mod multiplayer pentru pescuitul competitiv, precum si mai mult de 100 de „Boss Fish” speciali, care sunt concepute pentru a pune cu adevarat la incercare abilitatile si know-how-ul jucatorilor.

Exista o multime de echipamente licentiate, pentru un aer de realism, iar grafica este surprinzator de impresionanta. In multitudinea de sloturi care sunt acum disponibile si online, exista unele care se adreseaza iubitorilor de ambarcatiuni, in special, iar Big Fin Bay este unul dintre ele. Lucrul special la el este pescuitul ca punct central, detronandu-se astfel escaladarea valurilor mari si furioase, ca in sloturile cu pirati.

Ca jucator, intri in pielea unui marinar care vrea doar sa arunce ancora, apoi undita si sa prinda cativa pesti. Grafica si coloana sonora din joc au un stil mediteranean si unele simboluri speciale declanseaza o runda gratuita.

Sims 4 este un alt joc cu o multime de idei si mecanici diferite, pescuitul fiind doar una dintre numeroasele activitati pe care jucatorii le pot face pentru a castiga noi lozuri. Este foarte putina profunzime in partea de pescuit reala si nici prea multa interactiune a jucatorului nu este necesara, dar ofera ceva ce fac foarte putine alte jocuri cu mecanica de pescuit: personalizare. Jucatorii isi pot crea propriile zone cu apa, hotarand ce tipuri de pesti si cati vor fi in ele.

De asemenea, pot imbunatati abilitatile de pescuit ale Sims-ului, pentru a debloca pesti mai valorosi mai tarziu, fiind rasplatiti astfel din ce in ce mai mult pentru munca lor grea de-a lungul timpului. Anumite elemente sunt suprasimplificate mult mai mult decat ar dori unii, dar acest lucru ajuta ca mecanismul sa fie mult mai accesibil.

In ultimii ani, a devenit popular pentru dezvoltatorii de jocuri sa introduca cat mai multe mecanisme diferite pentru a prezenta iluzia alegerii. In realitate, totusi, tot ceea ce li se ofera jucatorilor cu adevarat este o serie de idei pe jumatate, care contribuie foarte putin la experienta generala. Multe jocuri moderne includ mecanica de pescuit lenes, dar Tales of Arise se pozitioneaza impotriva acestui trend.

Jocul prezinta 44 de tipuri diferite de pesti raspanditi in 12 locatii diferite, fiecare raspunzand diferit la anumite momeli, precum si la modul in care jucatorii le manevreaza. Dupa ce prind pestii, jucatorii ii pot vinde pentru bani sau ii pot folosi pentru a gati o gama larga de preparate, care ofera scoruri ridicate si alte avantaje pentru o anumita perioada de timp. Gasirea tuturor celor 44 de tipuri de pești nu este o corvoada prea mare, intr-adevar, iar partea de pescuit poate fi si destul de relaxanta.

Jocul de supravietuire, de actiune si aventura Ark: Survival Evolved duce pescuitul la un nivel cu totul nou, prin intermediul unei plase de pescuit. El este parte a pachetului de expansiune Genesis: Partea 1 si reprezinta doar una dintre multele imbunatatiri majore care au fost aduse jocului de la lansarea sa.

O plasa de pescuit ar putea sa nu fie pentru toata lumea, motiv pentru care dezvoltatorii jocului au incorporat alte optiuni. Ark: Survival Evolved include o undita, care vine in diferite dimensiuni si poate captura diferite tipuri de pesti, in functie de momeala folosita. Ca jucator, te poti astepta sa prinzi somon si piranha atunci cand pescuiesti in joc; unii jucatori ar putea gasi, de asemenea, comori rare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *