The Hollywood – fabuloasa rulota inchiriata de Simon Cowell

Cand nu este pe scena sau in studio, Simon Cowell se relaxeaza intr-o rulota de lux numita “The Hollywood”. Aceasta este o adevarata casa pe roti, care cantareste 40 de tone, costa 1,6 milioane de lire sterline si are toate facilitatile pe care le poate oferi un hotel de cinci stele. 

Desi ar putea sa o cumpere definitiv, Simon a ales sa apeleze la servicii de inchiriere rulote de lux oferite de compania americana Anderson Mobile Estates.

Rulota de 1200 mp cu sistem de aclimatizare

The Hollywood este o rulota personalizata care, datorita sectiunilor sale glisante, ofera o suprafata de cazare de 1.200 de metri patrati. Aceasta este dotata cu toate facilitatile posibile ai are un sistem de climatizare care mentine temperatura constanta indiferent de vremea de afara, un sistem de iluminare care se adapteaza la starea de spirit a ocupantilor si un sistem audio care permite ascultarea muzicii preferate in orice camera.

Rulota cu 22 de roti si cabinet medical

The Hollywood are 22 de roti si trebuie remorcata de un camion urias. In interior, totul este acoperit cu marmura si piele italiana de cea mai buna calitate. Exista un dormitor imens, doua bai, doua saloane, un birou si o statie de machiaj care se poate transforma intr-un cabinet medical.

Cabinetul medical este echipat cu aparatura de peste 100.000 de lire sterline si are un medic de garda pentru a se asigura ca Simon nu rateaza nicio filmare. Acesta poate discuta cu medicul sau de la distanta prin link video si poate fi evaluat oriunde in lume.

Dormitor cu acces personalizat

Dormitorul, care poate fi accesat numai cu tehnologia de amprenta, nu are o cheie normala. Cel mai mare dintre cele doua saloane ale rulotei are locuri pentru 30 de persoane si unul dintre cele trei televizoare 3D de 60 de inchi la bord. Intr-adevar, toata tehnologia inghesuita in aceasta autocaravana necesita 10 mile de cabluri care trebuiau mascate inteligent in interiorul sau.

Firma care nu vinde autorulote, ci doar le inchiriaza

Anderson Mobile Estates nu vinde autorulote, ci creeaza modele personalizate pentru clienti, pentru un anumit cost, spre a fi inchiriate. Fondatorul companiei, RJ Anderson, a estimat ca pretul pentru rulota the Hollywood este de 2 milioane de dolari sau aproximativ 1,6 milioane de lire sterline.

In concluzie, Simon Cowell nu se multumeste cu putin. Rulota pe care o inchiriaza, The Hollywood, este o demonstratie a stilului sau extravagant si a dorintei sale constante de a avea cele mai bune lucruri. Cu toate acestea, el nu este singurul care se bucura de acest lux, deoarece The Hollywood este folosita si de Will Smith, Mariah Carey, Vin Diesel, Jamie Foxx si Sylvester Stallone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *